måndag 8 juli 2013

Livets puzzel

Ibland är det svårt att få till harmoni och balans i livet. Det kan handla om tid som inte räcker till, en frustration i kroppen som inte vill ge med sig eller att prioriteringarna blir fel gång på gång. Varför blir det så? Just nu känns mitt liv lite hackigt, jag är lycklig men en aning oharmonisk. Känner frustration över att tiden inte räcker till, irritation över händelser och relationer runt mig samt lite ledsen över att jag inte lyckas prioritera, i mina ögon, rätt. Ibland vinglar livet sig fram och det är svårt att hitta balansen igen. Varje försök att häva en svängning resulterar i en ny svängning åt ett annat håll och stadigheten uteblir. Istället växer känslan av frustration och misslyckande inom mig. Då gäller det att anta livets utmaning och försöka hitta minnen och tankar som väcker känslor av tillfredsställelse och lycka. Att försöka tränga ut de negativa tankarna och känslorna med glädje och mjukhet. Jag ska göra just detta och jag börjar med att krama min familj, hårt och länge!

2 kommentarer:

  1. Med glädje och mjukhet ja!
    Bästa sättet.

    Funderar över hur du har det på våran gemensamma plats. Hoppas att det går bra och att det inte är det som leder till obalans.

    Här går jag och funderar på hur jag ska hitta tillbaka till verkligheten. Har liksom klivit in i en annan värld känns det som.
    Tänker göra mitt bästa för att bibehålla en del av det efter semestern=))

    Stora kramen J

    SvaraRadera
  2. Hehe, jag kan nästan garantera att du klarar Hjärtan på tråd!!
    Den går inte att ta död på=))

    SvaraRadera