lördag 7 september 2013

Välja



Många val har gjorts i veckan, både stora och små, enkla och svåra. Det har handlat om aktiviteter, förhållningssätt, engagemang, samtal, praktiska göromål, uppfostrande vägledning, vad som bör sägas och mycket mer. Gemensamt för alla val, oavsett om det avsett känsliga beslut eller enklare lösningar, är att magkänslan styr mycket. Magkänslan tillsammans med intellektet brukar ge en bra guidning när val ska göras. Det är viktigt att lyssna på både kroppen och själen. Familjen och vännerna är viktiga för att hjälpa oss se situationen från olika vinklar och därmed öka chansen att valet blir det bästa. Jag har den här veckan både känt mig betydelsefull i andras val och fått fantastiskt stöd och vägledning av andra i mina egna val. En väldigt annorlunda vecka avslutas med en trygghet om att allas våra val denna vecka är väl avvägda och de absolut rätta för stunden.

3 kommentarer:

  1. För att i citera Olle Ljungström
    "Det är du som väljer så var noga med ditt val"

    http://studiolivskraft.blogspot.se/2012/11/det-ar-du-som-valjer-sa-var-noga-med.html

    Skönt när man har familj och vänner som man kan bolla tankar och idéer med innan man fattar sina förhoppningsvis kloka beslut.

    Ha en fortsatt skön helg!

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att det ändå blev en bra vecka trots jobbiga saker. Låter som om du funnit en väg, ett sätt att handskas med det som har hänt. Vänner och familj är bästa sättet att ventilera och få råd eller att bara ha någon som lyssnar. Kram Nina

    SvaraRadera
  3. Härlig känsla!
    Du gör det så bra så fortsätt att följa den där magkänslan tycker jag=))

    Kram J

    SvaraRadera