tisdag 27 januari 2015

Tid


Vart tar den vägen? Så mycket kul o spännande. Så mycket saker jag vill göra, upplevelser jag vill uppleva, människor jag vill umgås med och så lite tid. Jag får dagligen backa på mina ambitioner för att tiden inte räcker till. Då kommer oron in, har jag prioriterat rätt? Var det "rätt" ambitioner som fick stå åt sidan idag? Det kan vara en utmaning att vara snäll mot sig själv i den situationen. Men det är viktigt att fokusera tankarna till att jag gör så gott jag kan. Jag gör mina val utifrån rådande situation just då och därför är beslutet rätt. Det är alltid lätt att vara efterklok, men att omvärdera en situation eller ett val i efterhand är slöseri med energi. Ta med erfarenheten in i framtiden och nästa gång kanske valet ser annorlunda ut. Tiden är lika för oss alla, hur vi förvaltar den är vårt egna val, hur svårt det än är.
Jag gör så gott jag kan och måste vara snäll mot mig själv i det.

Kram /M

3 kommentarer:

 1. Så är det!
  Så himla lätt att börja ifrågasätta sig själv över saker man ändå inte kan ändra...hur tokigt är inte det??

  Klokt att tänka, jag gör så gott jag kan.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Fin blogg du har!
  Jag har och gör tyvärr fortfarande det.
  Svårt att acceptera saker som hänt och sagts.
  Det gör ont och är jobbigt att älta, grubbla och tänka på allt jag hade kunnat göra annorlunda samtidigt som jag vet att jag inte kan eller ska ta ansvar för de val andra människor gör.

  Men samtidigt svårt att ändra på ett tankemönster som sitter så djupt i hjärnan.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Känner samma som du, just nu lägger jag massor med tid på något som jag inte vet om det är värt all tid men just nu känns det rätt så då ska jag väl inte fundera egentligen...
  Visst måste du vara snäll mot dig själv! Kram Suss

  SvaraRadera